top of page

ISOLATIEWERKEN IN WILRIJK, ANTWERPEN

Woning Isolatiewerken met een expert isolatie aannemer

Ons milieu staat meer dan ooit centraal en besparen op energie is daardoor heel belangrijk geworden. Een essentiële manier om dit te doen is door uw woning van kwalitatieve isolatie te voorzien. Er gaat te veel energie en geld verloren door slecht geïsoleerde woningen. Daarom bent u bij Renov 5 uit Wilrijk (Antwerpen) aan het juiste adres voor uw isolatiewerken.

Dak Isolatie uit Wilrijk

Wist u dat gemiddeld 30% van alle warmte die uw huis verliest via het dak gaat? Daarom dat een goede isolatie van uw dak direct een grote stap in de goede richting is. Wij doen een volledige zolderisolatie (vloer, muren en dak) of plaatsen enkel de isolatie van uw dak.

Buitenmuur Isolatie overal in Antwerpen

Buitenmuur isoleren: Uw buitenmuur is naast het dak een grote verspiller van energie als die niet goed geïsoleerd is. Vooral bij oude huizen is het interessant om uw buitenmuur van binnenuit te isoleren.

Wij doen zowel isolatie voor nieuwbouw als renovaties!

Heeft uw dak isolatie nodig, bent u op zoek naar een aannemer isolatie die uw isolatiewerken van A tot Z uitvoert of wenst u de buitenmuur te isoleren van uw (oude) huis? CONTACTEER NU vrijblijvend Renov 5 te Wilrijk, Antwerpen! Wij bedienen de hele regio Antwerpen en voeren al uw renovaties uit!

Bel of mail ons, U krijgt snel een antwoord.

bottom of page